Om oss

Företaget Dalarös Eviga AB grundades för 11 år sedan med ett mål: Att leverera högsta kvalité med alltid samma personal, till bästa pris. Här hittar ni ett ordentligt städbolag som arbetar i hela storstockholm med målet att ge bästa städservice åt både företag och privatpersoner.

Pålitlighet, så att kunderna känner sig trygga med att vi kan ta hand om deras arbetsplats eller hem, är vår viktigaste ambition. Vi fokuserar på att kunna ge personlig service och vara lyhörda. Vi har alltid kunden i centrum och gör det bästa för dessa. Att du skall känna dig nöjd och trygg är grunden för de insatser vi ger.

I dag, med en omsättning på ca 10 MKR, har vi en personalstyrka på ca 18 anställda och är Haninges ledande städbolag. Våra trevliga medarbetare ska ha den motivation som krävs för att de ska göra ett så bra jobb som möjligt. För att registrera våra utförda arbeten använder vi oss av en applikation.

Alla våra anställda har löner och försäkringar som är i samma nivå som kollektivavtal samt relevant utbildning och erfarenhet inom branschen. Vår framgång består av goda referenser och bra samarbeten med olika företag. Företaget arbetar året om och har aldrig säsongsstängt.

Personal som firar utanför Dalarös Eviga Städs lokal

Vilka vi är

Oscar Magnusson

Oscar Magnusson

VD

Sten Ove Magnusson

Sten Ove Magnusson

Ekonomi och löner

Leonor Magnusson

Leonor Magnusson

Arbetsledare

Maria Jose Quiroga

Maria Jose Quiroga

Arbetsledare